Ακουστικά VoIP για το Office Communicator

, Ακουστικά VoIP για το Office CommunicatorΣε συνέχεια στενής συνεργασίας με τη Microsoft, η GN δημιούργησε μία σειρά προϊόντων «Optimized for Microsoft Office Communicator 2007”. Χρησιμοποιώντας τεχνολογία wideband η GN κατασκεύασε τρία μοναδικά προϊόντα που χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα ήχου, δυνατότητα ελέγχου κλήσεων από απόσταση και πλούσιο φάσμα λειτουργιών που μεγιστοποιεί την εμπειρία χρήσης του Office Communicator 2007 και εύκολη εγκατάσταση.

• Το Jabra GN9350 OC δίνει τη δυνατότητα ταυτόχρονης πολλαπλής επικοινωνίας στους χρήστες οι οποίοι μπορούν να εναλλάσσουν εύκολα μεταξύ διαδικτυακής (VoIP) επικοινωνίας και παραδοσιακής τηλεφωνικής συσκευής . Το ακουστικό επιτρέπει την τηλεφωνική συνδιάσκεψη, διαθέτει άγκιστρο τριών διαφορετικών τρόπων εφαρμογής και μία προαιρετική δεύτερη μπαταρία για απεριόριστο χρόνο ομιλίας.

• Το Jabra GN9330 USB OC είναι ένα ελαφρύ, ασύρματο ακουστικό με εμβέλεια έως και 100 μέτρων. Ζυγίζει λιγότερο από 25 γραμμάρια και προσφέρει έως και 6 ώρες συνεχούς ομιλίας.

• Το Jabra GN2000 USB OC είναι μια ενσύρματη με δύο ακουστικά συσκευή, που προσφέρει εξαιρετική άνεση στον χρήστη, χάρη στο ειδικό μαξιλαράκι του αγκίστρου που εφαρμόζει αυτόματα στο αυτί του χρήστη ανεξαρτήτως σχήματος ή γωνίας.

Δείτε επίσης:
> Jabra BT3010: Με νέο ταλέντο στο design… το δικό σου
> Ελληνικό Office Communicator 2007

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones IFA 2023 Jabra

Jabra: Αποκαλύπτει τα δύο πιο προηγμένα wireless ακουστικά της [IFA 2023]

H Jabra λάνσαρε στην IFA 2023 στο Βερολίνο τα νέα της wireless ακουστικά από τη σειρά Elite, τα Jabra Elite 8 Active και τα Elite 10.

Gear Hands-on Jabra

Jabra EVOLVE2 85: Η ποιότητα στον ήχο αλλάζει επίπεδο

Τα νέα ασύρματα ακουστικά Jabra EVOLVE2 85 απευθύνονται σε επαγγελματίες αλλά και σε όσους θέλουν να απολαμβάνουν τη μουσική, τα video games και τις συνομιλίες στη δουλειά με ποιότητα.

Gear Jabra

Jabra Elite 75t: Ακουστικά True Wireless με ηψηλή ηχητική απόδοση

Μία από τις καλύτερες δημιουργίες της Jabra είναι τα True Wireless ακουστικά Bluetooth, Elite 75t. Πάμε να τα δούμε μαζί!

Reviews Jabra

Jabra Elite 85h: Ασύρματα ακουστικά noise calceling κλειστού τύπου και έξυπνες λειτουργίες

Τα ασύρματα ακουστικά Jabra Elite 85h προσφέρουν ότι τα ακριβά μοντέλα ακύρωσης θορύβου, και ακόμη περισσότερα σε πιο προσιτή τιμή.