RIZR Z8: Το νέο “Media Monster” της Μοtorola

, RIZR Z8: Το νέο “Media Monster” της ΜοtorolaΤο Motorola RIZR Z8 είναι φαινόμενο διασκέδασης. Η κυκλοφορία του προσφέρει στους οπαδούς των ταινιών τη δυνατότητα να παρακολουθούν παγκοσμίου επιπέδου ταινίες όπως το ήδη φορτωμένο “The Bourne Identity”, με την καλύτερη δυνατή ποιότητα.

Με περίπου 80MB ελεύθερη εσωτερική μνήμη και προαιρετική επεκτάσιμη μνήμη έως 32GB , οι λάτρεις της διασκέδασης μπορούν να αποθηκεύσουν μέχρι 96 ολόκληρες ταινίες ή 310 ώρες μουσικής.

Στους downloaders, παρέχει κινητή ευρυζωνικότητα στα 3.6Mbps HSDPA -μεταξύ των υψηλότερων ταχυτήτων λήψης σήμερα. Αυτό δίνει στον καθένα τη δυνατότητα να δημιουργήσει δικό του site και να κατεβάσει τα αγαπημένα του τραγούδια εύκολα και γρήγορα (λήψη τραγουδιών μέσα σε 10 μόλις δευτερόλεπτα!). Με το πάτημα ενός μόνο πλήκτρου, οι μουσικόφιλοι έχουν πρόσβαση στη μουσική της επιλογής τους, καθώς και δυνατότητα αποθήκευσης μέχρι 9.600 τραγουδιών, τα οποία μπορούν στη συνέχεια να απολαύσουν με στερεοφωνική ασύρματη τεχνολογία Bluetooth.

Με 30 frames το δευτερόλεπτο, η high definition οθόνη του RIZR Z8, βάζει και τα 16 εκατομμύρια χρώματά στην υπηρεσία μας, δίνοντάς μας μια μοναδική εμπειρία θέασης, είτε βλέπουμε video,είτε παίζουμε παιγνίδια, είτε περιπλανόμαστε στο Δίκτυο.
Με το RIZR Z8 ακόμα και η λήψη φωτογραφιών αποκτά καινούργιο ενδιαφέρον. Με τη λειτουργία multishot που διαθέτει, κάθε επίδοξος φωτογράφος μπορεί να τραβήξει μέχρι και 10 λήψεις σε ένα μόνο κλικ.

Το Ζ8 παρέχει μια ολοκληρωμένη εμπειρία διασκέδασης. Η περιπέτεια αρχίζει με το που θα το κρατήσετε στο χέρι σας. Η πρωτοποριακή και εργονομική σχεδίασή του, αποδίδει ένα συρόμενο κάλυμμα που ανοίγει ομαλά με μια μοναδική αίσθηση και κουμπώνει σε θέση που εξασφαλίζει τέλειο ανατομικό προφίλ.

Το Ζ8 προσφέρει την καλύτερη σχεδίαση στην κατηγορία του, λειτουργικότητα και μοναδικές εμπειρίες Ανακαλύψτε τις με ένα μόνο κλικ!

Δείτε ακόμα: RAZR² V8 και Moto Q9h

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola: Aυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν Android 14

Η Motorola δημοσίευσε πληροφορίες στον ιστότοπό της για τις συσκευές που θα ενημερώσει σε Android 14 το επόμενο χρονικό διάστημα.

Smartphones Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40: Αποσυναρμολογήθηκε σε βίντεο

Το τελευταίο βίντεο αποσυναρμολόγησης που κυκλοφόρησε στο YouTube είναι του Motorola Razr 40 και έρχεται από το κανάλι PKBreviews.