iPod touch | Η αναβάθμιση

, iPod touch | Η αναβάθμισηΗ Apple ανακοίνωσε σημαντική αναβάθμιση λογισμικού για το iPod touch, κάνοντάς το ακόμα καλύτερο. Οι χρήστες του iPod touch απολαμβάνουν ήδη το πιο προηγμένο web browser του κόσμου με το Safari, και τώρα η Apple πρόσθεσε πέντε ακόμα θαυμάσιες εφαρμογές – Mail, Χάρτες, Μετοχές, Καιρός και Σημειώσεις. Η νέα γραμμή παραγωγής του iPod touch θα διαθέτει την αναβάθμιση λογισμικού και οι ήδη χρήστες του iPod touch στην Ελλάδα, μπορουν να προμηθευτούν την αναβάθμιση λογισμικού αγοράζοντάς και κατεβάζοντάς το από το ελληνικό iTunes Store.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ProBlog

Μήπως έχουμε καμία ενημέρωση σχετικά με τη διάθεση του καινούργιου iPhone 3G ?

Basilis

Δηλαδη δεν υπαρχει πιθανοτητα μεχρι του χρονου να δουμε το ipod touch 3rd generation?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear iPod touch

Τέλος εποχής για τα iPod: Η Apple σταματάει και το iPod touch

Έχουν περάσει περισσότερα από είκοσι χρόνια από όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το iPod. Μέχρι τότε, είχαμε τα Walkman.

Gear Apple iPod

sPod: Όταν το κλασικό iPod συναντά το Wi-Fi και το Spotify

Ένας developer αποφάσισε να ανανεώσει το κλασικό iPod και να του δώσει νέα ζωή, με Wi-Fi, Bluetooth αλλά και streaming μουσικής μέσω Spotify.

Software Apple Apple iOS iOS

iOS 14.4: Διορθώνει σημαντικές ευπάθειες, συνιστάται η άμεση αναβάθμιση

Το iOS 14.4 διορθώνει τρεις σημαντικές ευπάθειες του λογισμικού iOS, κάτι που το καθιστά την αναβάθμιση απαραίτητη για όλους τους κατόχους iPhone.

Gear Apple iPod iPod touch

Φωτογραφίες του glossy black iPod που δεν είδαμε ποτέ

Η εταιρεία τελικά δε το κυκλοφόρησε ποτέ, καθώς τα πρώτα iPod Touch είχαν mirror φινίρισμα, όπως τα υπόλοιπα iPod της εποχής.