Ήρθαν τα νέα Sony Walkman NWD-B100 και αρέσουν πολύ

, Ήρθαν τα νέα Sony Walkman NWD-B100 και αρέσουν πολύΜε βάρος μόλις 30 γραμμάρια, τα κομψά μοντέλα MP3 της σειράς Sony μπορούν να χωρέσουν άνετα στην τσέπη ή την τσάντα σας. Παρά, όμως, το μικρό τους μέγεθος, διαθέτουν έξυπνη τεχνολογία που κάνει τη διαχείριση των μουσικών σας αρχείων παιχνιδάκι – ακόμα και αν δεν ανήκετε στη κατηγόρια εκείνων που είναι πολύ εξοικειωμένοι με τη τεχνολογία!

Όταν χαλαρώνετε στο σπίτι, μπορείτε να ακούτε όλα τα τραγούδια που βρίσκονται αποθηκευμένα στο WALKMAN σας από τα ηχεία του ηχοσυστήματος Sony mini/micro σας, πραγματοποιώντας απευθείας μεταφορά (streaming) των αρχείων σας μέσω σύνδεσης USB από κάποιο μοντέλο της σειράς NWD-B100 (μπορείτε να πραγματοποιήσετε streaming μόνο μουσικών αρχείων που χρησιμοποιούν το ίδιο codec με το ηχοσύστημα Mini/Micro). Η λειτουργία streaming υποστηρίζεται από τα παρακάτω ηχοσυστήματα Sony: CMT-U1BT, CMT-U1, CMT-HX5BT, CMT-HX3 και CMT-BX3 (micro).

Το εύκολο στη χρήση λογισμικό αυτόματης μεταφοράς αρχείων που βρίσκεται ενσωματωμένο στα μοντέλα της σειράς NWD-B100 κάνει το «γέμισμα» του WALKMAN σας με τα αγαπημένα σας ψηφιακά τραγούδια μια εκπληκτικά απλή διαδικασία. Τα μοντέλα της σειράς NWD-B100 συνδέονται απευθείας στη θύρα USB του υπολογιστή σας (υποστηρίζεται USB 2.0) χωρίς να απαιτούνται καλώδια. Αφού συνδεθούν, αναζητούν και αντιγράφουν αυτόματα αρχεία MP3 και WMA που βρίσκονται στον φάκελο ‘Η μουσική μου’ (ή σε όποιον φάκελο έχετε εσείς ορίσει για την αποθήκευση μουσικής) στον υπολογιστή σας.

Τα μοντέλα της σειράς NWD-B100 ανταποκρίνονται, επίσης, τέλεια στην περίπτωση που ο σκληρός σας δίσκος περιέχει περισσότερα τραγούδια από όσα μπορούν να χωρέσουν στο WALKMAN σας. Το έξυπνο ενσωματωμένο λογισμικό μεταφέρει από το PC σας τα τραγούδια που προστέθηκαν πιο πρόσφατα, κρατώντας το WALKMAN σας πάντοτε ενημερωμένο με τις τελευταίες επιτυχίες. (Για την δημιουργία χώρου για την αποθήκευση νέων αρχείων που θα μεταφερθούν από το PC σας, μπορεί να χρειαστεί η διαγραφή παλαιότερων αρχείων μουσικής). Ακόμα, η μπαταρία του WALKMAN σας φορτίζεται όσο αυτό είναι συνδεδεμένο με τον υπολογιστή σας.

Αφού γεμίσετε το WALKMAN σας με την αγαπημένη σας μουσική, μπορείτε να πραγματοποιήσετε εύκολα αναζήτηση στα τραγούδια ανά αρχείο ή φάκελο ή ανά τραγούδι/άλμπουμ/καλλιτέχνη χρησιμοποιώντας την φωτεινή, εύκολη στην ανάγνωση οθόνη LCD τριών γραμμών. (Το όνομα του καλλιτέχνη / άλμπουμ εμφανίζεται μόνο σε μουσικά αρχεία που περιέχουν ID3 tags).

Το μοντέλο NWD-B103F, με χωρητικότητα 1GB, μπορεί να αποθηκεύσει μέχρι και 660 τραγούδια, ενώ το μοντέλο NWD-B105F, χωρητικότητας 2GB, μπορεί να αποθηκεύσει τον απίστευτο αριθμό των 999 τραγουδιών. Όπως θα περιμένατε από κάθε συσκευή WALKMAN, η ποιότητα αναπαραγωγής αρχείων MP3 είναι εξαιρετική και ο ήχος καθαρός και δυναμικός. Επιπρόσθετα, χάρη στον ισοσταθμιστή (equalizer) 6 λειτουργιών μπορείτε να πραγματοποιήσετε ακόμα πιο λεπτομερείς ρυθμίσεις για να κάνετε ακόμα καλύτερη τη μουσική σας εμπειρία.

Τα μοντέλα NWD-B103F/B105F διαθέτουν ενσωματωμένο δέκτη FM και μπορούν να πραγματοποιήσουν εγγραφή από αυτόν έτσι ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας εκπομπές όποτε εσείς επιθυμείτε. Όλα τα μοντέλα της σειράς NWD-B100 μπορούν επίσης να λειτουργήσουν ως συσκευές ηχογράφησης φωνής, επιτρέποντάς σας να ηχογραφείτε προσωπικές σας σημειώσεις και υπομνήματα χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο μικρόφωνο, χωρίς να χρειάζεται να ψάχνετε κάθε φορά για χαρτί και μολύβι.

Η σειρά WALKMAN NWD-B100 προσφέρει ήχο τόσο εντυπωσιακό όσο και η εμφάνισή της. Τα μοντέλα της σειράς είναι διαθέσιμα σε δύο χρώματα – μαύρο και βιολετί – ώστε να ικανοποιήσουν όλους τους λάτρεις της μουσικής αλλά και της μόδας. Τα μοντέλα της σειράς συνοδεύονται επίσης από άνετα, εύκολα στη χρήση ακουστικά που χαρακτηρίζονται από κομψή σχεδίαση και εξαιρετική ποιότητα ήχου.

Η σειρά WALKMAN NWD-B100 θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη από τον Αύγουστο του 2007, ενώ προπαραγγελίες μπορείτε να κάνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.sonystyle-europe.com

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.