Ακόμη ταχύτερη πρόσβαση στο ίντερνετ με το LIFEBOOK P7230

, Ακόμη ταχύτερη πρόσβαση στο ίντερνετ με το LIFEBOOK P7230Το LIFEBOOK P7230 είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς επαγγελματικούς φορητούς υπολογιστές της Fujitsu Siemens Computers (FSC) για στελέχη που ταξιδεύουν συχνά και εκτιμούν την εκλεπτυσμένη σχεδίαση. Χάρη στον υψηλής απόδοσης επεξεργαστή Intel Core Duo και το ενσωματωμένο UMTS / HSUPA επιτυγχάνεται ταχύτερη πρόσβαση στο διαδίκτυο, ενώ υπάρχουν βελτιώσεις και στην ConfCamera.

Με βάρος 1.25 κιλά, το LIFEBOOK P7230 είναι το ελαφρύτερο και μικρότερο notebook, ενώ είναι εφοδιασμένο με modular bay. Η χρήση της δεύτερης μπαταρίας και η στάνταρτ λειτουργία EcoButton αυξάνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας μέχρι 11.5 ώρες. Πατώντας το EcoButton, απενεργοποιούντα τα οπτικά μέσα και μειώνεται η φωτεινότητα της οθόνης, ενώ παράλληλα μειώνεται η κατανάλωση ενέργειας.

Το ενσωματωμένο WLAN και το Bluetooth καθώς και το UMTS/HSUPA διασφαλίζουν στο LIFEBOOK P7230 φορητή πρόσβαση στο διαδίκτυο. Συμπληρώνοντας το ιδανικό σύστημα για video conferencing, το notebook διαθέτει οθόνη 10.6 ιντσών widescreen και την τελευταία τεχνολογία φωτισμού LED καθώς και την ενσωματωμένη κάμερα.

Δείτε ακόμα: Lifebook S6410.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Computers FSC

Linux θα χρησιμοποιεί ο ταχύτερος υπερυπολογιστής

Τη Fujitsu εμπιστεύθηκε ο Ιαπωνικός Οργανισμός Ατομικής Ενέργειας (JAEA) για την κατασκευή ενός νέου συστήματος υπερυπολογιστή ο οποίος θα είναι ο πλέον ισχυρός, όταν θα τεθεί σε λειτουργία το 2010. Αποτελώντας τον πυρήνα του νέου συστήματος, το Linux cluster θα χρησιμοποιήσει τους blade servers PRIMERGY BX900 που η Fujitsu θεωρεί ως το βασικό προϊόν στο […]

Business FSC

Fujitsu Siemens Computers PRIMERGY RX600, Ο ταχύτερος Web Server

Ανακοινώθηκε πρόσφατα και επισήμως ο ταχύτερος web server παγκοσμίως: τα αποτελέσματα των δοκιμών επίδοσης καταδεικνύουν ότι ο PRIMERGY RX600 rack server αποτελεί τον κορυφαίο web server στον κόσμο από πλευράς απόδοσης. Η Fujitsu Siemens Computers έκανε χρήση της νέας οικογένειας επεξεργαστών της Intel με την ονομασία Dunnington για να προσθέσει βελτιστοποιημένα χαρακτηριστικά ευρωστίας και redundancy […]

Computers FSC

Οθόνες μηδενικής κατανάλωσης από την Fujitsu Siemens Computers

Οι πρώτες οθόνες παγκοσμίως με το χαρακτηριστικό να σβήνουν αυτόματα όταν βρίσκονται σε κατάσταση power-save mode είναι ήδη διαθέσιμες. Η ανάπτυξή τους έγινε αποκλειστικά από τη Fujitsu Siemens Computers, την κορυφαία ευρωπαϊκή εταιρεία πληροφορικής, και ανήκουν στη σειρά οθονών SCENICVIEW Premium Line ECO, χρησιμοποιώντας επαναστατική τεχνολογία για την εξοικονόμηση ενέργειας.

Notebooks FSC

Fujitsu Siemens LifeBook P8020, Υπέρ-φορητό με 3G

Κατά τη διάρκεια της ετήσιας έκθεσης VISIT 2008, η Fujitsu Siemens Computers παρουσίασε το νέο πανάλαφρο φορητό LIFEBOOK P8020. Το LIFEBOOK P8020 συμπληρώνει τη σειρά notebook της εταιρείας που βασίζεται στην επεξεργαστική τεχνολογία Intel Centrino 2. Συνδυάζει στυλ και λειτουργίες σε ένα μοναδικά συμπαγές σχήμα. Χάρη στην οθόνη 12.1 ιντσών και το βάρος του που […]