techblogTV: Alcatel OT-C701

, techblogTV: Alcatel OT-C701Το νέο music phone Alcatel, βρίσκεται στα χέρια μας. Παρακολουθήστε ζωντανά από το techblogTV τη “χορταστική” παρουσίαση του νέου κινητού της Alcatel με τον μοναδικό σχεδιασμό και τις πλούσιες δυνατότητες ως MP3 player. Δείτε το βίντεο.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρήστος

Γεια σας, πήρα το θάρρος να σας ενοχλήσω γιατί είδα στο You Tube την καταπληκτική παρουσίαση που κάνατε στο Alcatel OT-701. Ενθουσιάστηκα και το αγόρασα. Το βρήκα μάλιστα στην προσφορά μαζί και με το ακουστικό Bluetooth. Για τα λεφτά του είναι ένα από τα καλύτερα τηλέφωνα της αγοράς. Με την micro SD μου τα χάλασε όμως γιατί ενώ του έβαλα μια 2Γίγα μου δείχνει στην οθόνη το εικονίδιο που σημαίνει ότι ολοκλήρωσε τον έλεγχο της κάρτας δεν δημιουργεί όμως τους ανάλογους φακέλους όπως αναφέρει στις οδηγίες. Του έβαλα και μια 256 άρα, τα ίδια. Προσπάθησα να κάνω διαμόρφωση στην κάρτα –έχω αντάπτορα USB – Στον υπολογιστή αλλά δεν τα κατάφερα. Το τηλέφωνο συνδέεται για ανταλλαγή αρχείων μόνο με το καλώδιο USB μέσω της σουίτας Αλκατέλ αλλά και πάλι δεν κάνει δημιουργία φακέλων στην κάρτα. Συνδέεται δε πανεύκολα μέσω Bluetooth με τον υπολογιστή αλλά δεν επιτρέπει άμεση ανταλλαγή αρχείων, αλλά μέσω com ή μιας άλλης οδού ανταλλάσει Vicars κλπ. Η κάρτα μου είναι Kingston και μου πέρασε απ’ το μυαλό μήπως η Αλκατέλ επειδή έχει κάρτες Micro SD να τις έχει με ειδική διαμόρφωση ώστε μόνο αυτές να διαβάζουν τα κινητά της. Σας παρακαλώ διαφωτίστε με σχετικά με το θέμα γιατί… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Alcatel Alcatel Android Smartphones

Alcatel 1: Αξιόπιστη απόδοση για ατελείωτη ψυχαγωγία με τιμή από 59 ευρώ

Το Alcatel 1 δημιουργήθηκε με γνώμονα την εξασφάλιση της έξυπνης και εύκολης εμπειρίας του χρήστη και τρέχει Android Go.

Internet featured Techblog TechblogTV

Τα πιο δημοφιλή YouTube βίντεο του Techblog για το 2020

‘Hρθε η ώρα να παρουσιάσουμε τα αγαπημένα σας, τα 10 κορυφαία βίντεο του Techblog που είδατε περισσότερο στο κανάλι μας στο YouTube.

Smartphones Alcatel TCL

Η TCL ετοιμάζει smartphone που μετατρέπεται σε smartwatch

Φαίνεται πως το επόμενο βήμα, στην αγορά των έξυπνων συσκευών, είναι να γίνουν αναδιπλώμενες. Γι’αυτό και η TCL, κάνει τις κατάλληλες προετοιμασίες προκειμένου να μην μείνει πίσω.

Smartphones Alcatel Alcatel Android Smartphones CES 2019

Alcatel 1X (2019) με 5.5-inch HD+ οθόνη και Alcatel 1C (2019) με Android Oreo Go Edition [CES 2019]

Στο φετινό Consumer Electronic Show η TCL Communication παρουσίασε δύο νέα Alcatel smartphones, το Alcatel 1X (2019) και το Alcatel 1C (2019), τους αντικαταστάτες των αντίστοιχων περσινών μοντέλων.