Home Cinema: Τηλεόραση – Βιντεοπροβολέας

, Home Cinema: Τηλεόραση – ΒιντεοπροβολέαςΣήμερα η δημιουργία ενός συστήματος οικιακού κινηματογράφου είναι μια εύκολη και οικονομική υπόθεση. Οι τιμές των επίπεδων τηλεοράσεων έχουν μειωθεί σημαντικά και κοστίζουν 30%-40% φτηνότερα σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Με σχετικά χαμηλό κόστος μπορείς να αποκτήσεις μια επίπεδη τηλεόραση HD ready ή Full HD…

Οι τηλεοράσεις HD ready έχουν ανάλυση έως 1366×768 pixels (ή 1024×1024) ενώ οι Full HD έχουν την εξωπραγματική ανάλυση των 1920×1080 pixels. Αν δεν σας καλύπτουν οι 42, 50 και 65 ίντσες μια επίπεδη τηλεόρασης, η επόμενη επιλογή ακούει στο όνομα, προβολέας. Εδώ οι επιλογές είναι δύο, μεταξύ DLP και LCD. Όποια λύση και αν επιλέξετε η ικανοποίηση σας είναι σίγουρη.

Τι να προσέξεις πριν αγοράσεις επίπεδη τηλεόραση:
•Το ιντσάζ να μην υπερβαίνει τις ανάγκες σου
•Τα ενσωματωμένα ηχεία
•Τις υποδοχές σύνδεσης
•Το σχεδιασμό

Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες επίπεδων τηλεοράσεων: Plasma, LCD

, Home Cinema: Τηλεόραση – Βιντεοπροβολέας
Τι να προσέξεις πριν αγοράσεις προβολέα:•Επέλεξε «στρατόπεδο». DLP ή LCD
•Το μέγεθος της εικόνας από συγκεκριμένες αποστάσεις
•Τις υποδοχές σύνδεσης
•Την διάρκεια ζωής της λυχνίας

Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες προβολέων: DLP, LCD

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τηλεοράσεις Samsung

Η νέα Smart Tv της Samsung έρχεται με AntiVirus;

Φήμες θέλουν την Samsung, να έχει προχωρήσει σε συμφωνία με εταιρεία software, προκειμένου οι νέες τηλεοράσεις της, να κυκλοφορούν με προ-εγκατεστημένο AntiVirus.

Τηλεοράσεις CES 2019 Samsung

Οι MicroLED τηλεοράσεις είναι το μέλλον, λέει η Samsung [CES 2019]

Οι τηλεοράσεις MicroLED είναι το μέλλον σύμφωνα με τη Samsung, παρουσιάζοντας μια ζωντανή επίδειξη στο CES φέτος για να αποδείξει αυτόν τον ισχυρισμό. Τα πάνελ MicroLED είναι σχεδιασμένα να είναι αρθρωτά, καθώς υπάρχει η δυνατότητα να συνδεθούν δύο πάνελ MicroLED μεταξύ τους.

Τηλεοράσεις CES 2018 IoT MediaTek

MediaTek: Νέο ασύρματο chipset φιλικό προς το IoT [CES 2018]

Ένα νέο chipset, το MT7622 παρουσίασε η MediaTek στη CES 2018, το οποίο ξεχωρίζει καθώς είναι βελτιστοποιημένο για το Διαδίκτυο των Πραγμάτων (IoT) και προορίζεται για την αυτοματοποίηση του σπιτιού.

Τηλεοράσεις CES 2018 Sony Sony 4K TV

Sony: Νέες 4K Android τηλεοράσεις με υποστήριξη HDR [CES 2018]

Τις νέες 4Κ Android τηλεοράσεις παρουσίασε η Sony στο πλαίσιο της CES 2018. Η νέα σειρά περιλαμβάνει μοντέλα OLED και LCD καθώς και υποστήριξη HDR.