Το PSP γίνεται πιο λεπτό και φωτεινό

, Το PSP γίνεται πιο λεπτό και φωτεινόΗ Sony Computer Entertainment Inc. (SCEI) αποκάλυψε πρόσφατα τον ανανεωμένο σχεδιασμό του συστήματος PSP-2000), o oποίος αναμένεται να ενθουσιάσει το καταναλωτικό κοινό, εξαιτίας του αεροδυναμικού σχεδιασμού του. Αν και διατηρεί τις βασικές λειτουργίες και τη σχεδιαστική φιλοσοφία του υπάρχοντος PlayStation Portable, με τη μεγάλη ευρεία LCD οθόνη υψηλής ευκρίνειας διαγωνίου 4.3 ιντσών, το νέο PlayStation Portable είναι κατά 33% ελαφρύτερο και κατά 19% πιο λεπτό.

Με αυτό τον τρόπο, η «όλα-σε-ένα» φορητή συσκευή ψυχαγωγίας μεταφέρεται ακόμη πιο εύκολα με το βάρος της να μην ξεπερνά τα 189 γραμμάρια (το βάρος του υπάρχοντος μοντέλου είναι 280 γρ.) και το πάχος της να φτάνει τα 18,6 χιλιοστά (σε σύγκριση με τα 23 χιλιοστά του υπάρχοντος μοντέλου).

Με την προσθήκη της θύρας video-out (*1) το νέο PlayStation Portable δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να απολαύσουν βίντεο υψηλής ποιότητας μέσω δίσκων UMD™ (Universal Media Disc), φωτογραφίες και ταινίες από Memory Stick Duo, αλλά και παιχνίδια (*2) στην τηλεόραση τους. Επίσης το νέο PlayStation Portable διαθέτει τη δυνατότητα προσωρινής αποθήκευσης των δεδομένων των παιχνιδιών από τα UMD, μειώνοντας έτσι τους χρόνους φόρτωσης κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού (*3). Εκτός αυτού, προσφέρει τη δυνατότητα φόρτισης της συσκευής μέσω του PLAYSTATION 3 ή του PC, χρησιμοποιώντας το USB καλώδιο κατά τη διάρκεια της μεταφοράς δεδομένων (*4), προσθέτοντας ακόμη περισσότερα πλεονεκτήματα στη φορητή φύση του PlayStation Portable.

Το νέο PlayStation Portable κυκλοφορεί σε δύο βασικά χρώματα: Μαύρο (“Piano Black”) και ασημί (“Ice Silver”), προκειμένου να καλύψει μια μεγάλη γκάμα προτιμήσεων και ηλικιακών ομάδων (*5).

Κατά τη διάρκεια των δυόμιση ετών από το λανσάρισμα του PlayStation Portable το Δεκέμβριο του 2004, η ισχυρή υποστήριξη των χρηστών από όλο τον κόσμο, αλλά και η αφθονία των διαθέσιμων τίτλων από εταιρίες παραγωγής, είχαν ως αποτέλεσμα τις παραγγελίες 25 εκατομμυρίων συσκευών και 100 εκατομμυρίων τεμαχίων λογισμικού μέχρι το Μάρτιο του 2007. Η αποδοχή της πλατφόρμας του PlayStation Portable διευρύνεται περαιτέρω τόσο από τους αναμενόμενους νέους τίτλους παιχνιδιών, όσο και από τις χρωματικές παραλλαγές του.

Δείτε επίσης:
Νέο Μοντέλο PLAYSTATION3 με 40άρη σκληρό
Gnet Radio, για όλους του gamers και όχι μόνο
Νέο και ανανεωμένο το ελληνικό site για το Playstation

(*1) Τα καλώδια εξόδου των σημάτων Video (καλώδιο AV / καλώδιο S VIDEO / καλώδιο D Terminal AV / καλώδιο Component AV) πωλούνται ξεχωριστά. Τα προϊόντα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα/ περιοχή.
(*2) Η τηλεόραση προοδευτικής σάρωσης (Progressive) και το ειδικό καλώδιο για PSP (D Terminal AV καλώδιο ή Component AV καλώδιο) είναι απαραίτητα για την απεικόνιση παιχνιδιών του PSP.
(*3) Το αποτέλεσμα αυτής της λειτουργίας, ενδέχεται να διαφοροποιείται ανάλογα με τον τίτλο.
(*4) Το PSP πρέπει να λειτουργεί στο mode “USB Connection”.
(*5) Οι χρωματικές εκδόσεις ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα/ περιοχή.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Gear Apple iPad Air

To iPad Air θα είναι το επόμενο OLED tablet της Apple

Το iPad Air θα είναι το επόμενο tablet της Apple που θα υιοθετήσει την τεχνολογία πάνελ οθόνης OLED μετά τα επερχόμενα μοντέλα OLED iPad Pro.