Forthnet: Νέες μειωμένες χρεώσεις προς όλα τα εθνικά κινητά

, Forthnet: Νέες μειωμένες χρεώσεις προς όλα τα εθνικά κινητάΟι συνδρομητές των υπηρεσιών Forthnet 2play και Forthnet Telephony θα απολαμβάνουν από τις 24 Ιουνίου, ακόμα χαμηλότερες τιμές στις κλήσεις που πραγματοποιούν προς όλα τα εθνικά κινητά!

Η Forthnet, στις 24 Ιουνίου, μειώνει, για μια ακόμα φορά, τις χρεώσεις των κλήσεων προς όλα τα εθνικά κινητά και προσφέρει σε κάθε συνδρομητή της στις υπηρεσίες τηλεφωνίας, οικονομικότερες τιμές, 24 ώρες το 24ωρο, όλες τις ημέρες της εβδομάδας.

Οι νέες αυτές χρεώσεις έρχονται να επιβεβαιώσουν ότι τόσο η συνδυασμένη υπηρεσία τηλεφωνίας και broadband Internet, Forthnet 2play που προσφέρει απεριόριστες εθνικές κλήσεις και ταχύτατη, always on πρόσβαση στο broadband Internet έως 24 Mbps όσο και η υπηρεσία Forthnet Telephony που απευθύνεται σε χρήστες που επιθυμούν μόνο υπηρεσίες τηλεφωνίας και παρέχει οικονομική, ποιοτική και πραγματικά απεριόριστη τηλεφωνία, προσφέρουν τις πλέον οικονομικές και ανταγωνιστικές τιμές σταθερής τηλεφωνίας στην ελληνική αγορά.

Αναλυτικότερα, από τις 24 Ιουνίου, η χρέωση για κλήσεις προς κινητά Cosmote μειώνεται σε 0,1570€ από 0,1650€, προς κινητά Vodafone σε 0,1575€ από 0,1650€ ενώ για κλήσεις προς κινητά Wind και Q Telecom η νέα τιμή είναι 0,1694€ από 0,1751€. Στις τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ 19%.

Σημειώνουμε ότι μειωμένες χρεώσεις για κλήσεις προς τα εθνικά κινητά Cosmote, Vodafone, Wind και Q-Telecom, θα απολαμβάνουν από 24 Ιουνίου και οι συνδρομητές των υπόλοιπων υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας της Forthnet.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Forthnet Nova

Η Forthnet ανακοίνωσε σήμερα τη μετονομασία της εταιρείας σε Nova

Η Nova ανανεώνει την οπτική της ταυτότητα σηματοδοτώντας την αρχή μίας νέας εποχής για την εταιρεία και την ελληνική αγορά.

Business featured Forthnet Nova

Nova Mobile: Εισέρχεται στην κινητή τηλεφωνία ως εικονικός πάροχος

Οι πρώτοι χρήστες της υπηρεσίας Nova Mobile θα είναι εργαζόμενοι και συνεργάτες της εταιρείας, καθώς και μερικοί επιλεγμένοι συνδρομητές.

Internet Forthnet Nova

ePlayoff2020: Δείτε live το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου esports από τα Novasports και στο YouTube

Όλοι οι φίλοι του ποδοσφαίρου αλλά και οι φίλοι του e-gaming θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν το πρωτάθλημα ePlayoff2020 από αυτή την Πέμπτη.

Business featured Forthnet Nova

Εξαγορά της Forthnet Nova από την Alter Ego του Μαρινάκη

Στα χέρια του ομίλου Alter Ego περνάει η Forthnet (Nova) αντί του ποσού των 41 εκατομμυρίων ευρώ όπως αποφάσισαν οι τράπεζες Εθνική, Πειραιώς και Alpha.