techblogTV | Wacom Bamboo unboxing & using

, techblogTV | Wacom Bamboo unboxing & usingΗ πρώτη παρουσίαση-δοκιμή για το 2008 στο techblogTV είναι του Bamboo της Wacom. Πρόκειται για μια ψηφιακή πινακίδα που βάζει στην άκρη το κλασσικό ποντίκι και μας λύνει τα χέρια σε ότι αφορά την πλοήγηση μέσα στο υπολογιστή μας αλλά και την σχεδίαση γραφικών και επεξεργασίας εικόνων με όλα τα προγράμματα photo, image και video editing. Απολαύστε αποκλειστικά στο techblogTV μια ζουμερή παρουσίαση του Bamboo της Wacom. Δείτε το βίντεο.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nikos

Ωραίο gadgetάκι.. ζήλεψα!

Παύλος

Kosta isoun ligo agxomenos i mou fanike? filika panta.. ;-p

Παύλος

aaa..tora to ida olokliro..to pires to kolai meta..sostos..

tasosvel

φαντάζομαι οτι θα βολεύει αρκετά άτομα που τρέχουν σχεδιαστικά προγράμματα!!

Victoria

Σας παρακαλώ πείτε μου αν και πώς μπορείς στο wacom bamboo να γράφεις με την πένα πάνω του και να μπαίνουν τα γράμματα στο word σε ηλεκτρονική μορφή…δεν το βρίσκω..

Chrysanthos

Ωραίο το review αλλά το τι μπορεί να κάνει γραφίδα θα το δεις μόνο σε κάποιο πρόγραμμα ζωγραφικής όπως το photoshop. Ένα πράγμα που δεν βλέπεις στο word είναι ότι το bamboo είναι pressure sensitive και μπορείς να ρυθμίσεις να παίζεις με το πάχος του brush, το χρώμα και πολλά άλλα.

Αν και μπορείς να γράψεις με τη γραφίδα στο word, το πρόγραμμα που έχει το tablet δεν αναγνωρίζει ελληνικούς χαρακτήρες. Αν θες να γράφεις μόνο αγγλικά ή μαθηματικούς τύπους είναι ιδανικό όμως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet featured Techblog TechblogTV

Τα πιο δημοφιλή YouTube βίντεο του Techblog για το 2020

‘Hρθε η ώρα να παρουσιάσουμε τα αγαπημένα σας, τα 10 κορυφαία βίντεο του Techblog που είδατε περισσότερο στο κανάλι μας στο YouTube.

Gear Wacom

Wacom: Ψηφιακές γραφίδες για ένα νέο τρόπο εργασίας από απόσταση

Το να εργάζεται κάποιος από το σπίτι είναι κάτι το οποίο οι ψηφιακές γραφίδες της Wacom θα βοηθήσουν σε αυτό το νέο τρόπο εργασίας.

Gear Wacom

Wacom: Ψηφιακές γραφίδες για ένα νέο τρόπο εκπαίδευσης από απόσταση πιο ουσιαστικό

Στο νέο τρόπο εκπαίδευσης από απόσταση, οι ψηφιακές γραφίδες της Wacom έρχονται να τον κάνουν πιο αποτελεσματικό, διαδραστικό αλλά και ουσιαστικό.

Reviews Android Smartphones Smartphones TechblogTV

Vodafone Smart 4G ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Vodafone Smart 4G με οθόνη αφής 4.5 ίντσες LCD IPS ανάλυσης qHD 960×540 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon S4 1.2GHz, μνήμη RAM 1GB, κάμερα 8 Megapixel, Android 4.2 Jelly Bean και φυσικά 4G! Το Smart 4G κυκλοφορεί αυτές τις ημέρες στην αγορά από τη Vodafone με τιμή […]