Toshiba LCD XF | Μοναδικό στυλ

, Toshiba LCD XF | Μοναδικό στυλΗ σειρά XF της Toshiba ξεχωρίζει για το μοναδικό της στιλ και απευθύνεται σε εκείνους για τους οποίους η εμφάνιση μιας τηλεόρασης είναι εξίσου σημαντική με την τεχνολογία που κρύβει μέσα της. Το εξαιρετικά λεπτό εξωτερικό πλαίσιο των μόλις 23 χιλιοστών προσφέρει τη μεγαλύτερη ωφέλιμη επιφάνεια οθόνης στην αγορά και παρέχει τη μεγαλύτερη δυνατή εικόνα στο μικρότερο δυνατό πλαίσιο. Η σειρά τηλεοράσεων Picture Frame XF διατίθεται σε γυαλιστερό μαύρο και μεταλλικό κόκκινο περιορισμένης έκδοσης και τείνει να αποτελέσει πρότυπο σχεδίασης.

Οι τηλεοράσεις της σειράς XF διατίθενται σε διαστάσεις 40” και 46”, με εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο και ελάχιστες απαιτήσεις χώρου, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι και τα δύο μοντέλα μπορούν να τοποθετηθούν σε μικρότερους χώρους σε σχέση με τις συμβατικές τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης. Για παράδειγμα, η XF 40” καταλαμβάνει τον ίδιο χώρο με μία συμβατική τηλεόραση 37”.

Η σειρά XF συνδυάζει επαναστατική σχεδίαση και τεχνολογία αιχμής. Με οθόνη full HD1080p, τεχνολογία επεξεργασίας χρωμάτων 10-Bit και εξαιρετική ποιότητα ήχου από το ενσωματωμένο σύστημα ηχείων ONKYO, η XF προσφέρει εικόνες κρυστάλλινης καθαρότητας και μία πρώτης τάξεως ηχητική απόδοση που συμπληρώνει τη μοναδική εμπειρία θέασης. Οι τηλεοράσεις, εκτός από συμβατικό αναλογικό δέκτη, διαθέτουν και ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη για άμεση πρόσβαση σε ελεύθερες ψηφιακές μεταδόσεις, μέσω κεραίας.

Δείτε επίσης:
> techblogTV | Wacom Bamboo unboxing & using
> Βάσεις επίπεδων τηλεοράσεων και βιντεοπροβολέων
> Αναβαθμίστε με απλά βήματα, την εικόνα της TV σας

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Toshiba

Η Toshiba αποδέχτηκε προσφορά εξαγοράς 15,3 δισ. δολαρίων

Η Toshiba Corp. αποδέχτηκε προσφορά εξαγοράς 15,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων από έναν όμιλο με επικεφαλής την εγχώρια εταιρεία ιδιωτικών μετοχών Japan Industrial Partners.

Business Toshiba

Ο ιαπωνικός γίγαντας της Toshiba σπάει σε τρία κομμάτια

Η Toshiba ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε αναδιάρθρωση των τμημάτων της σπάζοντας ουσιαστικά σε τρία διαφορετικά μέρη.

Business IBM Toshiba

Η ιστορία των μέσων αποθήκευσης δεδομένων

Η ανάγκη για αποθήκευση δεδομένων τα οποία θα τροφοδοτούσαν τις μηχανές μας υπήρξε αρκετά πριν την τον πρώτο υπολογιστή. Ας δούμε μαζί την ιστορία τους.

Business Sharp Toshiba

H Toshiba αποχωρεί από την αγορά των ηλεκτρονικών υπολογιστών

Μετά από χρόνια ιστορίας ως ένας από τους κυριότερους παίκτες στην αγορά των υπολογιστών, η Toshiba αποχωρεί από την αγορά.